Nieuwe website!

Een hele tijd heb ik zitten denken aan deze website. Is dit nog wat ik wil? Hoe kan ik het beste mijn ideeën en mijn verhalen delen. Ik had het gevoel dat Lilred.nl me wat ontgroeid was. Dat ik op zoek was naar iets nieuws. Ik was op zoek naar iets wat persoonlijker was en wat meer past bij waar ik naar toe wil.

Ik wil meer met schrijven doen. Meer bezig zijn met mijn verhalen. En dan niet alleen bloggen over schrijven, maar ook mijn schrijfsels delen met de wereld. Ik had het gevoel dat een website met mijn eigen naam beter bijdraagt aan het gevoel dat het echt mijn verhalen zijn die ik deel. En daarom heb ik een nieuwe website gemaakt.

www.riannewarmerdam.com

Ja, een .com extensie. Want ik ga niet alleen bloggen en schrijven in het Nederlands, maar ook in het Engels. Ga maar even kijken. Ik heb een hele mooie knop op mijn website waarmee je ook naar de Engelse versie van de website kan gaan. Sommige blogs zijn in het Nederlands én in het Engels geschreven. En met de taalknop kun je dus meteen naar de blog in de andere taal worden gestuurd. Ik ben er heel trots op.

En als je op Verhalen of Stories drukt dan kun je de verhalen lezen die ik op mijn website heb geplaatst. Ik ben heel blij met deze verandering en lilred.nl zal ik dan binnenkort ook sluiten. Waarschijnlijk met een verwijzing naar mijn nieuwe website, want Lilred.nl is natuurlijk wel een beetje mijn eigen domein.

En niet getreurd. De blogs verdwijnen niet, want die heb ik allemaal overgeplaatst naar mijn nieuwe website. Dus wil je me blijven volgen, zet dan de nieuwe website in je lijst. Veel leesplezier daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.